18.12.2009. / 10:14

Autor: Andrea Belin

Mladen Grdović ne odustaje: Redovito trči i svaki dan prima infuziju

Glazbenik je kazao kako mu je sve ove godine bilo teško bez alkohola jer je stalno putovao i često se družio s ljudima, međutim sada se ozbiljno prihvatio liječenja i nada se da će iz bitke s alkoholom ovaj put izaći kao pobjednik

Mladen GrdovićMladen GrdovićZadarski pjevač očigledno još nije pokleknuo pred alkoholom. Nakon što je izašao s psihijatrijskog odjela Opće bolnice u Zadru, glazbenik redovito trči, a svaki dan prima i nekoliko doza infuzije.

Za 24 sata, Grdović je priznao da se dobro osjeća, a prisjetio se i vremena kada se družio s ministrom mora, prometa i infrastrukture, Božidarom Kalmetom.

Otrkio je kako su njih dvojica svirali i slušali Beatlese, Rolling Stonese i Elvisa Presleya u starom napuštenom bunkeru.

Nadalje je kazao kako nikada nisu izgubili kontakt, a ponekad im se zna dogoditi da zajedno zapjevaju. Međutim, kako tvrdi Grdović, on se uvijek volio zabavljati dok je Kalmeti učenje uvijek bilo prioritet.

Vezane vijesti

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenija je u srijedu vratila kući četiri svoja vojnika koji su sudjelovali u mirovnoj operaciji KFOR na Kosovu, jer su zatečeni u alkoholiziranom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika