18.12.2009. / 10:35

Autor: Totalsport

Europa liga, skupina G: Levski pobijedio Lazio u Rimu

Posljednje, 6. kolo skupine G Europa lige donijelo je dvije gostujuće pobjede. Levski je slavio u na Olimpicu protiv Lazija 1-0, a Red Bull Salzburg na El Madrigalu kod Villarreala identičnim rezultatom

Hristo JovovHristo JovovPosljednje, 6. kolo skupine G Europa lige donijelo je dvije gostujuće pobjede. Levski je slavio u na Olimpicu protiv Lazija 1-0, a Red Bull Salzburg na El Madrigalu kod Villarreala identičnim rezultatom.

Kolo je bilo je lišeno rezultatske napetosti budući su već ranije plasmane u 1/16 finala osigurali nogometaši Red Bull Salzburga i Villarreala.

Nemotiviranost i lošu formu Lazija iskoristio je bugarski prvak Levski koji je slavio 1-0 golom Hrista Jovova iz 60. minute. Zanimljivo je kako Levski do ove utakmice u pet dotad odigranih ogleda nije postigao niti jedan gol i osvojio niti jedan bod.

U drugoj odigranoj utakmici Red Bull Salzburg je slavio na El Madrigalu kod Villarreala golom Slovaka Dušana Šventa iz 7. minute i tako prošao u 1/16 finala sa maksimalnim učinkom od 18 osvojenih bodova u skupini. Nikola Pokrivač odgledao je cijelu utakmicu s klupe salzburške momčadi.

Europa liga, skupina G, 6. kolo:

Lazio – Levski 0-1 (Jovov 61)

Villarreal – Red Bull Salzburg 0-1 (Švento 7)

Ljestvica:

1. Red Bull Salzburg 6 6 0 0 9-2 18

2. Villarreal 6 3 0 3 8-6 9

3. Lazio 6 2 0 4 9-10 6

4. Levski 6 1 0 5 1-9 3

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika