18.12.2009. / 10:36

Autor: Andrea Belin

Video: Talijanski "Supertalent" je pronašao novu Susan Boyle

Carmen Masola je također kućanica koja živi u malenom gradu na sjeveru Italije. Neudana je i u prošlosti je radila nekoliko poslova kako bi platila satove pjevanja, a trenutačno ju uzdržava obitelj

Carmen MasolaCarmen MasolaOd kada je Susan Boyle postala poznata, prvenstveno zbog svog anđeoskog glasa, u cijelom svijetu ne prestaju se javljati kandidati koji smatraju da mogu nadmašiti britansku kućanicu.

Na dobrom putu je natjecateljica talijanske inačice showa, tridesetosmogodišnja Carmen Masola.

Ona je također kućanica koja živi u malenom gradu na sjeveru Italije. Neudana je i u prošlosti je radila nekoliko poslova kako bi platila satove pjevanja, a trenutačno ju uzdržava obitelj.

Kada se pojavila na pozornici, nije privukla pažnju svojim izgledom, međutim kada je zapjevala, žiriju je njezina izvedba izmamila suze na lice.

Iako je javnosti poznata tek tjedana dana, Masola već ima svoju Facebook grupu u kojoj se učlanilo gotovo četri tisuće ljudi.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika