18.12.2009. / 11:30

Autor: Totalsport

Darko Miličić: Vraćam se u Europu, nisam za NBA

Srpski 213 centimetara visoki košarkaš New York Knicksa Darko Miličić (24) najavio je za New York Post da će sljedeće godine zaigrati u nekom europskom klubu

Darko MiličićDarko MiličićSrpski 213 centimetara visoki košarkaš New York Knicksa Darko Miličić (24) najavio je za New York Post da će sljedeće godine zaigrati u nekom europskom klubu.

- Što god se dogodilo do kraja sezone sigurno se vraćam i 100 posto sam siguran u tu odluku. Trebam biti iskren, ne mogu uspjeti u NBA ligi. Nema ništa loše u povratku u Europu – rekao je Miličić, koji je stigao u NBA ligu 2003. kada su ga kao drugog picka drafta iz Hemofarma unovačili Detroit Pistonsi.

U Pistonsima je igrao do 2006. godine, osvojivši i NBA prsten (2004.), nakon čega seli u Orlando Magic, pa Memphis Grizzliese i naposlijetku u New York Knickse.

- Novac mi nije važan. Samo želim uživati u košarci. Htio bih češće dobivati loptu i sudjelovati u napadu. Nisam samo obrambeni igrač – dodao je Srbin koji je u NBA karijeri na prosjeku od 5.4 koša, 4 skoka i 1.2 blokade.

Ove je sezone Miličić odigrao samo osam utakmica u kojima je bilježio prosječno tek 2 koša i 2.3 skoka.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika