18.12.2009. / 11:23

Autor: Totalsport

Neposluh u Tottenhamu: Kranjčar, Modrić i Ćorluka partijali bez znanja trenera

Londonski tabloid The Sun donosi ekskluzivnu vijest o divljoj Božićnoj zabavi nogometaša Tottenham Spursa iza leđa menadžera Harryja Redknappa

Luka ModrićLuka ModrićLondonski tabloid The Sun donosi ekskluzivnu vijest o divljoj Božićnoj zabavi nogometaša Tottenham Spursa iza leđa menadžera Harryja Redknappa.

Inicijator cijele ideje navodno je bio kapetan momčadi Robbie Keane koji je prikupivši od svakog igrača donaciju od 2000 funti prošlog utorka organizirao zabavu u noćnom klubu Cooper Face Jacks, koji se nalazi u sklopu Jackson Court hotela u Dublinu. Na zabavi je prisustvovalo 16 igrača Spursa, a The Sun navodi da mu nisu nazočili samo Wilson Palacios, Roman Pavljučenko, Gareth Bale i Giovani Dos Santos, što znači da su sva trojica hrvatskih reprezentativaca Niko Kranjčar, Luka Moadrić i Vedran Ćorluka bili nazočni.

Zabava je održana samo četiri dana uoči iznenađujućeg domaćeg prvenstvenog poraza Spursa od slabašnog Wolverhamtona (1-0) unatoč prethodnoj izričitoj zabrani Harryja Redknappa da se ona održi.

- Srijeda je bila njihov slobodan dan i Robbie (Keane) mi je rekao da idu u Irsku igrati golf. Nisam imao ništa protiv toga. Uostalom, dobro je poznato da ne odobravam Božićne zabave i uvijek sam jasno davao do znanja igračima da bi trebali piti samo umjereno. Međutim, što god da se dogodilo u Irskoj nije imali utjecaja na rezultat utakmice s Wolverhamtonom. Momčad je trenirala briljantno u četvrtak i petak i drugi su razlozi zašto smo izgubili tu utakmicu. U srijedu smo ovog tjedna pobjedom protiv Manchester Cityja 3-0 pokazali pravi karakter i talent koju momčad posjeduje – rekao je Redknapp.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika