18.12.2009. / 12:33

Autor: Andrea Belin

Emma Watson je najplaćenija glumica desetljeća

Zbog ove titule, devetnaestogodišnja glumica, javnosti najpoznatija po ulozi čarobnice Hermione Granger u serijalu filmova o Harryju Potteru, ušla je u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda

Emma WatsonEmma WatsonIako joj je samo devetnaest godina, glumica Emma Watson postigla je nevjerojatan uspjeh.

Naime, javnosti ipak najpoznatija po ulozi male čarobnice Hermione Granger u serijalu filmova o Harryju Potteru, proglašena je najplaćenijom glumicom desetljeća i zbog toga je ušla u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda.

Doduše, u serijalu filmova o Haryju Potteru svaki glumac zaradio je otprilike 554,880.000 funti.

Osim toga, Emma je povećala svoj budžet glumeći u crtanom filmu "Priča o mišu zvanom Despero" u kojem je dala glas princezi Pei, a vjerujemo da će se još obogatiti kada se počne prikazivati posljednji nastavak serijala "Harry Potter i darovi smrti", koji je podijeljen u dva filma.

Međutim, za razliku od ostalih glumica, Emmi je trenutačno orazovanje na prvom mjestu. Najbogatija zvijezda uskoro će diplomirati umjetnost i književnost na veučilištu Brown na Rhode Islandu.

Vezane vijesti

Najbolje odjevene u 2011. godini

Najbolje odjevene u 2011. godini

Protekla, 2011. godina donjela je mnogo u životima ovih mladih dama. Neke su postale majke, neke doživjele veliki uzlet u karijeri, a neke se tek… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika