18.12.2009. / 14:57

Autor: Andrea Belin

Život joj nema smisla: Angelina Jolie razmišlja o samoubojstvu

Otkako Brad boravi u Francuskoj, ovakve misli hollywoodskoj glumici svakodnevno prolaze kroz glavu. Navodno se boji da njezin nevjenčani suprug zauvijek ne iseli iz njihovog zajedničkog doma

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittHollywoodska glumica Angelina Jolie očigledno ima psihičkih problema. Kako piše časopis "National Enquirer" ponekad je u tolikoj depresiji da razmišlja samo kako bi si oduzela život.

Da često razmišlja o samoubojstvu, naročito u trenucima kada njezin nevjenčani suprug, Brad Pitt, nije pored nje, potvrdio je i neimenovani izvor blizak paru.

Otkako Brad boravi u Francuskoj, ovakve misli Angelini navodno svakodnevno prolaze kroz glavu jer se boji da će se on zauvijek iseliti iz njihovog zajedničkog doma.

Kuloarima se šuška kako je Angelina obavijestila Brada o svojim psihičkim problemima , međutim on joj je objasnio da se ne mora brinuti jer je njhova odvojenost samo privrermena.

Doduše, ovakva stanja za glumicu nisu nimalo iznenađujuća jer se još kao djevojka pokušala ubiti.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 18.12.09. 15:19

To je dokaz da nije dobro imati sve u zivotu...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika