18.12.2009. / 15:06

Autor: Andrea Belin

Tiger Woods ima izvanbračnu šestogodišnju kćer?

Theresa Rogers je navodno nazvala golfera u četvrtak navečer prijeteći da ukoliko ne želi da obavijesti javnost o njegovom izvanbračnom djetetu, joj mora isplatiti određeni iznos novca

Tiger WoodsTiger WoodsNakon svih žena koje su se ovih dana pojavljivale u medijima tvrdeći da su ljubovale sa slavnim golferom, Tigerom Woodsom, oglasila se i četrdesetosmogodsišnja Theresa Rogers koja tvrdi da iz veze s njim ima šestogodišnju kćer.

Navodno je nazvala golfera u četvrtak navečer prijeteći da ukoliko ne želi da obavijesti javnost o njegovom izvanbračnom djetetu, joj mora isplatiti određeni iznos novca.

Kuloarima se šuška da je Theresa već angažirala i odvjetnicu Gloriju Allred. koja će se pozabaviti cijelim slučajem, a istoj se svojedobno obratila i Rachel Uchitel.
Theresa i golfer navodno su u vezi bili prije njegovog braka s, uskoro bivšom suprugom Elin Nordegren.
Inače, bliski prijatelji slavnog golfera potvrdili su da je Tiger ovih dana zapao u depresiju.

Pošto su na svim programima vijesti o njemu, Woods navodno ne prestaje gledati crtiće. a promijenio je i brojeve telefona i s nikim iz vanjskog svijeta uopće ne želi razgovarati.

Vezane vijesti

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

U središtu bizarnog incidenta na turniru u San Martinu našao se nekadašnji najbolji golfer svijeta Tiger Woods. U trenutku kad se koncentrirao na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika