18.12.2009. / 17:15

Autor: Andrea Belin

Ovo jednostavno morate znati: 5 najvećih istina o muškarcima

Prije nego krenete u osvajanje nekog frajera, kako bi ga što prije zaveli morate saznati neke najvažnije karakteristike o jačem spolu, primjerice kakakvim ženama ne mogu odoljeti i čemu najviše pripadju pažnju

Naučite kako ga zavestiNaučite kako ga zavestiDa se muškarci i žene po mnogo čemu razlikuju nije nikakva tajna. Upravo zbog toga je i sam proces zavođenja u većini slučajeva poprilično kompliciran. Kako bi sljedeći put vi bili ta koja će određivati pravila igre, vrijeme je da saznate nekoliko najvećih istina o pripadnicima jačeg spola!

1. Jutarnja erekcija

Ova istina je veoma razočaravajuća za njihove bolje polovice, međutim jutarnja erekcija kod muškaraca ne događa se zbog topline koju osjećaju pored svoje partnerice već zbog vrućih snova koji se najčešće javljaju od tri do pet sati u noći.

2. Samoća

Rijetke su žene koje to razumiju, međutim muškarci ponekad zaista žele uživati u samoći. Neka istraživanja su potvrdila da oni jednostavno uživaju provoditi vrijeme sami, primjerice slušajući omiljene nosače zvuka. U tim trenucima ne razmišljaju o svojim djevojkama.

3. Žene

Suvremeni muškarci ne mogu odoljeti ženama koje se znaju boriti dok ne ostvare određeni cilj, neovisno je li riječ o ljubavi ili poslu. Dakle, sve je manje muškaraca koji još uvijek inzistiraju da njihova bolja polovica, prije svega bude najbolja domaćica.

4. Automobili

Istina je da pripadnici jačeg spola ne mogu odoljeti skupocjenim automobilima. Prije svega im se dive, ako si ih uspiju priuštiti uživaju dok ih voze. Doduše, kod žena je ista stvar sa skupocjenim cipelama.

5. Ljubavni savjeti

Muškarci koji su svjesni da su povrijedili svoju bolju polovicu, uvijek će potražiti savjet kako bi ju vratili. Takve razgovore pripadnici jačeg spola uglavnom prakticiraju s najboljim prijateljem, međutim sve je više onih koji se zbog ljubavnih problema obraćaju stručnjacima.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika