18.12.2009. / 15:35

Autor: Totalsport

Luis Figo: Jose Mourinho je prednost Intera u dvoboju s Chelseajem

Ždrijeb koji je spojio nogometaše Intera i Chelseaja u osmini finala Lige prvaka prokomentirao je sportski direktor milanskog kluba i umirovljeni bivši portugalski reprezentativac Luis Figo

Luis FigoLuis FigoŽdrijeb koji je spojio nogometaše Intera i Chelseaja u osmini finala Lige prvaka prokomentirao je sportski direktor milanskog kluba i umirovljeni bivši portugalski reprezentativac Luis Figo.

Posljednje godine igračke karijere Figo je proveo u klubu sa San Sira, a sada ondje obavlja funkciju sportskog dirketora. Bio je nazočan na ždrijebu u Nyonu, a nakon njega izjavio:

- U ovoj fazi natjecanja nema slabih momčadi, ali Inter posjeduje kvalitetu za pobjedu protiv svakog suparnika. Chelsea je jaka momčad, no nama će pomoći to što ih Jose poznaje. To je naša prednost. Poštujemo Chelsea, ali ćemo se boriti za mjesto u sljedećem krugu natjecanja.

- Imamo dobru momčad koja dominira talijanskim prvenstvom, a sada to moramo prenijeti i na utakmice Lige prvaka - zaključio je nekadašnji igrač Intera, Real Madrida, Barcelone i Sportinga.

Jose Mourinho već drugu sezonu vodi nogometaše Intera, nakon što je od 2004. do 2007. godine sjedio na Chelseajevoj klupi.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika