18.12.2009. / 16:10

Autor: Gazeta , Totalsport

Predsjednik Lyona: Bolje Real nego Barcelona

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas nije želio reći koga smatra favoritom u susretu osmine finala Lige prvaka između svoje i momčadi Real Madrid, tek je kazao da je ždrijeb nudio i veće prepreke

Jean-Michel AulasJean-Michel AulasPredsjednik Lyona Jean-Michel Aulas nije želio reći koga smatra favoritom u susretu osmine finala Lige prvaka između svoje i momčadi Real Madrid, tek je kazao da je ždrijeb nudio i veće prepreke.

- Nismo željeli da nam ždrijeb dodijeli Barcelonu, a i susreti s Chelseajem bi bili teški. Dobili smo teškog protivnika, jednog od onih protiv kojih je privilegija igrati. Jaka su momčad, a uzvrat će igrati na Santiago Bernabeu, pa možemo očekivati da će biti jako motivirani.

- Igrali smo četiri puta protiv njih u utakmicama Lige prvaka i nikada nismo izgubili. Oni su sjajan tim, a nas očekuju susreti bez favorita u njima. Imamo priliku za prolazak dalje.

Susret s Realom označit će i povratak kući Karima Benzeme koji koji je Lyonov dres ovog ljeta zamijenio onim "kraljevskog kluba".

- Želim mu sve najbolje za rođendan (u subotu će napuniti 22 godine), a kakva je situacija ispala možda ga odem i pogledati na subotnjoj utakmici u Madridu (protiv Zaragoze). Ovo mu je prilika da se vrati kući. Nadam se da nećemo biti loši u utakmicama protiv Reala - zaključio je Aulas.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika