18.12.2009. / 16:23

Autor: Totalsport

SP rukometašica: Francuskinje prve finalistice

Rukometašice Francuske prve su polufinalistice Svjetskog prvenstva koje se održava u Kini. U polufinalu odigranom pred 6000 gledatelja u Nanjingu su pobijedile Španjolke 27-23 i tako došle u priliku boriti se za najsjajnije odličje

Izbornik Francuske Olivier Krumbholz Izbornik Francuske Olivier Krumbholz Rukometašice Francuske prve su polufinalistice Svjetskog prvenstva koje se održava u Kini. U polufinalu odigranom pred 6000 gledatelja u Nanjingu su pobijedile Španjolke 27-23 i tako došle u priliku boriti se za najsjajnije odličje.

Najefikasnije u redovima Francuske bile su Camille Ayglon i Mariama Signate koje su postigle po pet golova. Kod Španjolske je uvjerljivo najefikasnija bila Marta Mangue s devet golova (iz 13 pokušaja), ali to nije spasilo njenu momčad od poraza.

Francuskinjama je ovo treći plasman u finale Svjetskog prvenstva, a ondje će im protivnice pobjednice iz dvoboja između braniteljica naslova Ruskinja i olimpijskih prvakinja Norvežanki.

SP rukometašica, polufinale:

Francuska – Španjolska 27-23 (12-10)

Norveška – Rusija (kasnije)

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika