18.12.2009. / 16:55

Autor: Totalsport

Van Gaal: Zadovoljan sam ždrijebom, mogli smo i gore proći

Reakcija na ždrijeb osmine finala Lige prvaka bila je pozitivna od strane trenera nogometaša minhenskog Bayerna Louisa van Gaala

Ivica Olić i Louis van GaalIvica Olić i Louis van GaalReakcija na ždrijeb osmine finala Lige prvaka bila je pozitivna od strane trenera nogometaša minhenskog Bayerna Louisa van Gaala.

Bayern je izvukao Fiorentinu, a prva utakmica igra se 17. veljače u Firenci.

- Nisam nesretan, moglo je biti puno gore. Fiorentina je tipična talijanska momčad, dobro organizirana s dobrim trenerom i vrhunskim igračem poput Adriana Mutua. Ali nećemo se sada njima zamarati. Mislit ćemo o tome dva ili tri tjedna prije utakmice – rekao je Van Gaal.

Osvrt na ždrijeb dao je i Realov trener Manuel Pellegrini, čija će momčad u osmini finala igrati protiv Lyona.

- Lyon je jednako težak protivnik kao što bi bili i Bayern ili Inter. Nadam se da ćemo odigrati obje utakmice na najvišoj razini i proći dalje. Do prve utakmice ima još dva mjeseca i ono što je važnije od imena protivnika s kojim igramo bit će njihova forma – rekao je Pellegrini.

U prvoj utakmici Lyon na Gerlandu ugošćuje Real 16. veljače.

Vezane vijesti

Montella novi trener Fiorentine

Montella novi trener Fiorentine

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Vincenzo Montella (37) imenovan je službeno novim trenerom Fiorentine. Popularni "Aeroplanino" potpisao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika