18.12.2009. / 17:15

Autor: Totalsport

Modrić propušta dvoboj s Blackburnom

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić izostavljen je s popisa kandidata na koje menadžer Tottenhama Harry Redknapp računa za dvoboj 18. kola engleskog nogometnog prvenstva

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić izostavljen je s popisa kandidata na koje menadžer Tottenhama Harry Redknapp računa za dvoboj 18. kola engleskog nogometnog prvenstva.

Spursi u subotu gostuju kod Blackburn Roversa na Ewood Parku, a Redknapp je izostavio Modrića iz kadra zbog ozljede gležnja.

Druga dva hrvatska reprezentativca u redovima Spursa Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar najavljeni su u prvoj postavi.

Modrić se 12. prosinca vratio natjecateljskim utrakmicama nakon 105 dana pauze zbog loma fibule desne noge. Ušao je u igru u 58. minuti u domaćem porazu Spursa od Wolverhamptona (1-0) i zaradio je ovacije navijača. U sljedećoj utakmici, domaćoj pobjedi protiv Manchester Cityja 3-0 (u srijedu) Redknapp Modrića nije uvodio, te je prosjedio na klupi, a sada ga je odlučio poštediti napora zbog ozljeda koje se očito javljaju kao posljedica dugotrajnog izbivanja.

Nakon 17 odigranih kola Tottenham je petoplasirana momčad premierligaške ljestvice s 30 osvojenih bodova, a Blackburn je 12. s 11 osvojenih bodova manje.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika