18.12.2009. / 15:50

Autor: Hina

Kosor na druženju s novinarima: Sljedeća godina će vjerojatno biti teža od ove

Svi projekti koje smo najavili se nastavljaju, rekla je Kosor, pri čemu je navela kako je gotova i analiza vezana za državnu upravu i kako će se vidjeti što se tu da učiniti, te da se radi na projektu vezanom za stanogradnju

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor ocijenila je danas da će sljedeća godina vjerojatno biti teža od ove, ali vjeruje da će se napraviti neki koraci naprijed.

"Sljedeća godina će vjerojatno biti teža od ove, pa će vjerojatno biti teže raditi i vama i nama (vladi) i meni, ali nadam se da ćemo u konačnici krajem 2010. moći rezimirati što smo napravili. I vjerujem, uistinu sam uvjerena, da ćemo napraviti neke korake naprijed", kazala je Kosor na tradicionalnom predblagdanskom druženju s novinarima akreditiranim u vladi.

Premijerka je pritom spomenula fond za potpore gospodarstvu koji bi uskoro, kaže, trebao dobiti stvarne konture.

Nastavak projekata

Svi projekti koje smo najavili se nastavljaju, rekla je Kosor, pri čemu je navela kako je gotova i analiza vezana za državnu upravu i kako će se vidjeti što se tu da učiniti, te da se radi na projektu vezanom za stanogradnju.

Čeka nas i privatizacija brodogradnje, jedno od najtežih pitanja, ali vjerujem da ćemo nešto napraviti i na tom planu, kazala je.

Premijerka je osobno zadovoljna suradnjom vlade i medija iako, napominje, nije uvijek sve bilo idealno.

Nije uvijek sve bilo idelano, ali želim da rad vlade pratite prema temeljnim načelima svoje profesije, a rad vlade želim učiniti potpuno otvorenim i transparentnim, istaknula je premijerka.

'Bombardiranje informacijama'

Uz čestitku za Božić i Novu godinu, zaželila je da nova godina "bude uspješna, da svi sačuvamo svoja radna mjesta".

U ime akreditiranih novinara vladi su zahvalili i čestitali blagdane Frenki Laušić iz "Slobodne Dalmacije" i Jagoda Marić iz "Novog lista".

Želimo da nas "bombardirate" sa što više informacija da možemo biti što kritičniji, rekao je Laušić, a Marić je istaknula kako novinari svakom premijeru žele da bude najbolji, a da bi to postigli, moraju ih dovesti u situaciju da ne budu zadovoljni njihovim radom.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 18.12.09. 20:54

vidi sada Ivo da se zajeba di ce zensko vodit politiku


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika