18.12.2009. / 16:13

Autor: Hina

Epilog Dossiera: Mesić podnio privatnu tužbu protiv Darka Petričića

"Dostavili smo jučer privatnu tužbu za klevetu protiv Petričića zbog dva nastupa u javnosti. Jedan je istup bio u HTV-ovoj emisiji Dossier.hr, a drugi na Radiju 101 u emisiji 'Intervju tjedna'", potvrdio je odvjetnik Prodanović

Stjepan MesićStjepan MesićPredsjednik Republike Stjepan Mesić podnio je zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu privatnu tužbu za klevetu protiv politologa Darka Petričića zbog njegovih istupa u javnosti u kojima je predsjednika optužio za vezu s albanskom mafijom te pogodovanje tajkunima, doznaje se danas od Mesićeva odvjetnika Čedomir Prodanović.

"Dostavili smo jučer privatnu tužbu za klevetu protiv Petričića zbog dva nastupa u javnosti. Jedan je istup bio u HTV-ovoj emisiji Dossier.hr, a drugi na Radiju 101 u emisiji 'Intervju tjedna'", potvrdio je Hini u telefonskom razgovoru odvjetnik Prodanović.

Inkriminirane su, uz ostalo, Petričićeve ocjene da je hrvatski predsjednik eksponent albanske mafije koja mu je financirala predsjedniku kampanju, te da je jedan od tri najbogatija čovjeka u Hrvatskoj koji pogoduje tajkunima, dodao je Prodanović.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 18.12.09. 20:42

a tko ce ga suditi kad a im je on sef....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika