18.12.2009. / 17:48

Autor: Totalsport

Real produljuje s Pepeom i utrostručuje mu plaću

Centralni branič madridskog Reala, Portugalac Pepe, saznao je i drugu dobru vijest u razmaku od samo dva dana nakon puknuća križnog ligamenta desnog koljena, ozljede koja će ga vjerojatno koštati cijele sezone

Pepe i Karim BenzemaPepe i Karim BenzemaCentralni branič madridskog Reala, Portugalac Pepe, saznao je i drugu dobru vijest u razmaku od samo dva dana nakon puknuća križnog ligamenta desnog koljena, ozljede koja će ga vjerojatno koštati cijele sezone.

Prva je bila da je operacija prošla u najboljem redu, a drugu mu donose iz "kraljevskog kluba". Španjolski sportski dnevnik Marca u izdanju od petka piše da su čelni ljudi Reala voljni s njime produljiti ugovor do 2015. godine i pritom mu utrostručiti primanja.

Trenutačno je 26-godišnji Pepe jedan od najslabije plaćnih igrača kluba, a s produljenjem bi trebao godišnje zarađivati oko pet milijuna eura.

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika