18.12.2009. / 17:56

Autor: Hina

Josipović u rodnoj Tuđmanovoj kući: Došao sam jer Hrvatskoj želim izlazak iz krize

Josipović se upisao u knjigu posjetitelja napisavši: "Posjeto sam kuću prvoga hrvatskog predsjednika želeći Hrvatskoj napredak i izlazak iz krize."

Predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović danas je za predizborne kampanje posjetio Krapinsko-zagorsku županiju, obišavši Mariju Bistricu, Klanjec, Kumrovec, a u Velikom Trgovišću i rodnu kuću prvoga hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Josipović se upisao u knjigu posjetitelja napisavši: "Posjetio sam kuću prvoga hrvatskog predsjednika želeći Hrvatskoj napredak i izlazak iz krize."

Josipović je zatim u Zaboku novinarima izjavio kako glavni problem u Hrvatskoj nije svjetska recesija, nego korupcija "koja nas sprječava da išto napravimo".

Zato hrvatski građani na predsjedničkim izborima mogu birati između kriminala i korupcije te prava i pravednosti, rekao je Josipović.

Dodao je kako je važna uloga predsjednika u sljedećem razdoblju kad Hrvatska ulazi u EU, kad treba predstavljati zemlju u najboljem svjetlu, a prije, rekao je, trebamo stvoriti sve preduvjete za dobru utakmicu.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 18.12.09. 20:30

jesi li upisa sta si svjedocija i pisa za Hag uliguzice....


registracija
16/11/09

simo, 18.12.09. 21:48

Posjetio sam kuću prvoga hrvatskog predsjednika želeći Hrvatskoj napredak i izlazak iz krize.Zanimljivo.Sad je jasno zašto Mesić nije posjetio ni Trgovišće a ni grob prvog predsjednika.
Jedna vrlo pozitivna gesta.Josipoviću je jasno da mora poštivati sve građane ove zemlje.


registracija
16/6/09

Trenk, 19.12.09. 07:42

Vrlo pozitivan gest, jer narod koji potuje svoju povjest, ma kakva ona bila , ima i buducnost. Nadam se samo da ovo nije bio populisticki predizborni potez , a sve mi mirise na to, jer ce ocito Titovu kucu obici nakon sto postane predsjednik.
Ukratko, pokusaj prevare desnog birackog tjela, sto mu ne mogu honorirati i sto jedan intelektualac ne bi smio koristiti u predizbornoj kampanji. To su Bandiceve metode.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika