18.12.2009. / 18:55

Autor: Totalsport

Martin Jol: Bayern nam je pokazao kako pobijediti Juventus

Nogometaši Ajaxa su porazom u posljednjem kolu skupine A Europa lige pali na drugo mjesto i ostali bez povoljnijeg statusa u ždrijebu šesnaestine finala. To im je donijelo teškog protivnika, torinski Juventus

Martin Jol, trener AjaxaMartin Jol, trener AjaxaNogometaši Ajaxa su porazom u posljednjem kolu skupine A Europa lige pali na drugo mjesto i ostali bez povoljnijeg statusa u ždrijebu šesnaestine finala. To im je donijelo teškog protivnika, torinski Juventus.

Amsterdamski je klub, podsjetimo, do posljednjeg kola bio vodeća momčad skupine A, ali je u četvrtak pred svojim navijačima izgubio od Anderlechta (3-1) i skliznuo na drugo mjesto.

Time mu je zaprijetila opasnost da za suparnika dobije jednu od četiri najbolje trećeplasirane momčadi iz skupina Lige prvaka i upravo se to dogodilo. Trenera Martina Jola, međutim, nimalo ne zabrinjava što će morati na noge Juventusu.

- To je lijep ždrijeb. Za naše će mlade igrače biti dobro iskustvo igrati dvije velike utakmice protiv jakog suparnika. Bit će to zanimljiv dvoboj i za navijače i vjerujem da će Amsterdam Arena biti rasprodana - rekao je Jol.

- Juventus je vrlo jak. Najbolji su u napadu gdje imaju takve igrače poput Diega, Amaurija, Trezegueta i Iaquinte. No, mislim da ih možemo proći. Bayern je pokazao kako prije tjedan dana. Naravno, mi ćemo biti u drugačijoj poziciji, ali bit će to zanimljive utakmice - zaključio je Jol.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika