18.12.2009. / 19:20

Autor: Totalsport

Antić produžio ugovor sa Srbijom

Kao što je bilo najavljeno prošli mjesec, izbornik srpske nogometne reprezentacije Radomir Antić produžio je ugovor do 2012. godine

Radomir AntićRadomir AntićKao što je bilo najavljeno prošli mjesec, izbornik srpske nogometne reprezentacije Radomir Antić produžio je ugovor do 2012. godine.

Srpski nogometni savez je novim ugovorom Antiću odao priznanje za uspjeh u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoafričkoj Republici.

Antić je srpsku vrstu u teškoj skupini sa svjetskim doprvacima Francuzima odveo do prvog mjesta i izravnog plasmana na svjetsku smotru.

- Novi ugovor je znak povjerenja i nadam se da ćemo ga igrači i ja ispuniti - izjavio je Antić u petak nakon stavljanja autograma.

Antić, koji je srpsku reprezentaciju preuzeo prije godinu i pol, tako će na klupi ostati i u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012. godine.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 19.12.09. 06:26

Sto ovo znaci "srpska vrsta"? Ozbiljno pitam, zaista.
Ako se misli na nogometni tim, pa recimo igraju Hrvatska i Srbija, bi li se moglo kazati: srpska vrsta je nadigrana od hrvatske vrste koja je bila bolja u kontranapadu i zasluzeno pobijedila.
Ili, je logicnije ovako: moj pas je bolja vrsta od tvog psa koji nije vrsta s pedigreom...
Dobro kad vec pucamo corcima u korupciju, grizimo snazno u nas jezik, pa ga unizimo do kraja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika