19.12.2009. / 17:10

Autor: Totalsport

Redknapp kažnjava 16-oricu partijanera

U ponedjeljak će, na prvom treningu nakon subotnjeg dvoboja protiv Blackburna, trener Tottenhama kazniti nogometaše koji su bez njegova znanja otišli na božićnu zabavu u Dublin

Harry RedknappHarry RedknappU ponedjeljak će, na prvom treningu nakon subotnjeg dvoboja protiv Blackburna, trener Tottenhama kazniti nogometaše koji su bez njegova znanja otišli na božićnu zabavu u Dublin.

- Bio sam stvarno šokiran kad su me nazvali novinari i pitali za zabavu. Stvarno nisam ništa znao o tom putovanju. Uopće nisam sretan zbog toga i nakon što riješimo dvoboj s Blackburnom ovog vikenda žestoko ću se obračunati sa svim igračima koji su u tome sudjelovali. Odmah u ponedjeljak ujutro - najavio je bijesni Redknapp, koji je igračima izričito zabranio bilo kakvu vrstu opuštanja u vrijeme božićno-novogodišnjih Blagdana.

The Sun je otkrio da je kapetan momčadi Robbie Keane organizirao razuzdani tulum u svom omiljenom dablinskom pubu, nakon čega su se igrači izgubili u noćnim klubovima glavnoga irskog grada.

Treneru Redknappu Keane je rekao da momčad ide na golf-izlet u Irsku. Dogodilo se to prije desetak dana, u utorak, kada su igrači imali slobodan dan. Keane je od svakog sudionika uzeo 2000 funti, te organizirao čarter-let. Nije poznato jesu li u prijestupu sudjelovali hrvatski nogometaši. Sun tvrdi da nisu sudjelovali Palacios, Pavljučenko, Bale i Giovani dos Santos.

- Svi znaju što mislim o božićnim zabavama: mislim da donose više štete nego koristi. Rekao sam izričito igračima da sam protiv toga i da ne razumijem zašto bi za time uopće imali potrebu. Isto tako, ne znam kako su mislili da će proći neprimijećeno. Danas svi jedva čekaju da vas uhvate i snime u takvim situacijama.

- Nemam nikakvog razumijevanja za njih. Odlično su plaćeni i bilo im je rečeno da to ne rade. Zabavno je možda prirediti božićni party u uredu, ponapijati se, popadati uokolo i izgledati jako glupo. Profesionalni nogometaši to si, međutim, ne smiju dopustiti. Ja sam trener i ne bi mi nikad palo napamet izaći da bih se napio, pao s nogu ili se potukao. Nisam tako glup. Svi znamo koliko je Manchester United u prošlosti imao problema zbog takvih zabava.

- Prema informacijama koje sam dobio, nisam čuo ništa negativno o zabavi. Nitko se nije potukao i nije bilo neugodnosti. Bio je to u utorak navečer kada je momčad imala slobodan dan. Četiri dana kasnije izgubili smo kod kuće od Wolverhamptona. Nije zabava bila razlog tome: igrači su dali sve od sebe. No, to nije važno. Pogriješili su. Nisu me tražili dopuštenje i morat će snositi posljedice.

The Sun je najavio da Redknapp razmišlja o tome da Robbieju Keaneu, kao rodonačelniku ideje, oduzme kapetansku vrpcu.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika