19.12.2009. / 18:25

Autor: Totalsport

SP klubova: Treće mjesto za Pohang Steelerse

Predigra finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva nogometnih klubova, što se održava u Abu Dhabiju, bio je ogled za treće mjesto koji je otišao sve do drame izvođenja jedanaesteraca

Igrači Pohang Steleersa slave pobjeduIgrači Pohang Steleersa slave pobjeduPredigra finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva nogometnih klubova, što se održava u Abu Dhabiju, bio je ogled za treće mjesto koji je otišao sve do drame izvođenja jedanaesteraca.

Korejska momčad Pohang Steelers na kraju je osvojila treće mjesto boljim izvođenjem jedanaesteraca 4-3. Nakon devedeset minuta rezultat između njih i meksičke Atlante je bio neodlučan 1-1.

Sve zanimljivo se dogodilo na kraju prvoga i početkom drugog dijela. Brazilac Denilson, nekada jedna od najvećih svjetskih nogometnih nada, je doveo Pohang Steelerse u vodstvu u 43. minuti, no Marquez je u prvim sekundama nastavka izjednačio, a tadašnjih 1-1 je ostalo do kraja ogleda.

Dotični Marquez je tijekom izvođenja jedanaesteraca bio jedan od tragičara, jer je njegov udarac obranio vratar korejske momčadi, dok je za Atlante i Hee Chul promašio okvir vratiju.

Podsjetimo da se u nastavku dana, u finalnom obračunu, sastaju najbolja europska momčad Barcelona i južnoamerički prvak, argentinski Estudiantes La Plata.

SP klubova, za treće mjesto:

Pohang Steelers - Atlante 1-1, 4-3 nakon kaznenih udaraca (Denilson 43 / Marquez 46)

Finale:

Barcelona - Estudiantes (kasnije)

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika