19.12.2009. / 20:03

Autor: Anamarija Kronast

U Avenue Mallu okićen najseksi bor u Zagrebu

Pobrinuo se za to ove subote Durex, vodeći svjetski proizvođač prezervativa, koji je za građane organizirao zajedničko ukrašavanje bora te tako još jednom promovirao prosinac kao mjesec sigurne ljubavi

Durexov bor u shopping centruDurexov bor u shopping centruAvenue Mall ove godine ima zasigurno najsigurniji i najsexy bor u Zagrebu a možda i šire. Pobrinuo se za to ove subote Durex, vodeći svjetski proizvođač prezervativa, koji je za građane organizirao zajedničko ukrašavanje bora te tako još jednom promovirao prosinac kao mjesec sigurne ljubavi. Unatoč snježnom nevremenu Zagrepčani su se u velikom broju odazvali Durexovoj akciji.

Popust na kupnju

Kako bi bor bio što ljepši i što sigurniji, tradicionalno popularnim i prigodno ukrašenim spermanimadekoraterske smjernice davala je Teta Mraz. Znatiželjnicima je dijelila prigodne darove te ih informirala o svim pogodnostima korištenja Durex kondoma, koji su tijekom posljednjeg mjeseca u godini dostupni po 25% nižim cijenama.

Kao i do sada kroz već brojne akcije, i ovom prilikom se još jednom želio skrenuti pažnju mladih na potrebu korištenja kondoma radi prevencije seksualno prenosivih bolesti. Porukom kako je zdravlje najvažnije i mora biti na prvom mjestu, Durex je na ovaj, pomalo provokativan način, svim građanima zaželio sretnu i sigurnu novu godinu - punu ljubavi.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika