20.12.2009. / 08:30

Autor: Totalsport

Wenger: Sretno smo došli do pobjede i tužan zbog Hughesa

Čistu 3-0 pobjedu protiv Hull Cityja ostvarenu na Emiratesu menadžer Arsenalnovih nogometaša Arsene Wenger nazvao je sretnom

Arsene WengerArsene WengerČistu 3-0 pobjedu protiv Hull Cityja ostvarenu na Emiratesu menadžer Arsenalnovih nogometaša Arsene Wenger nazvao je sretnom.

- Najvažnije je bilo pobijediti u ovoj teškoj utakmici, koja je uslijedila nakon fizički teških ispita protiv Liverpoola i Burnleyja. Imali smo sreće jer je Manuel Almunia obranio jedanaesterac, no isto tako mislim da je naša pobjeda zaslužena - smatra Wenger.

Ovaj puta Wenger nije galamio u svlačionici kao što je to učinio u Liverpoolu, nakon čega su njegovi igrači preokrenuli rezultatski manjak u 2-1 pobjedu.

- Samo sam ih upozorio da ne budu nervozni i da nastave igrati, pritiskati suparnika na njihovom dijelu terena i stvarati šanse. Polako smo preuzeli kontrolu i postigli drugi pogodak (Eduardo, op.a.) - dodao je Wenger osvrnuvši se i na situaciji u Manchester Cityju gdje je najuren menadžer Mark Hughes, a na njegovo mjesto postavljen Roberto Mancini.

- Tužno je kad menadžer izgubi posao. Žalostan sam jer znam koliko je rada i predanosti uloženo u taj posao i koliko se pati kada se nađete u toj poziciji. Svi mi vjerujemo u strpljenje, ali nije uvijek tako. Nisam u poziciji da ocjenjujem situaciju u Cityju, samo mislim da je tužno što je Hughes ostao bez posla - zaključio je francuski stručnjak.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika