20.12.2009. / 11:00

Autor: Totalsport

Guardiola: Hvala Eto'u i on je dio ovog uspjeha

- U ovo vrijeme sljedeće godine znat ćemo što smo ostvarili - kazao je Josep Guardiola, trener Barceloninih nogometaša nakon osvajanja Svjetskog klupskog prvenstva

Pepe Guardiola na rukama svojih igračaPepe Guardiola na rukama svojih igrača- U ovo vrijeme sljedeće godine znat ćemo što smo ostvarili - kazao je Josep Guardiola, trener Barceloninih nogometaša nakon osvajanja Svjetskog klupskog prvenstva.

Katalonski nogometni ponos porazio je Estudiantes 2-1 u finalu turnira koji se igrao u Abu Dhabiju, nakon što su zaostajali do 88. minute. Tada je Pedro glavom pogodio produžetak, da bi Lionel Messi u 110. prsima donio Barceloni šesti ovogodišnji trofej (Primera, Kup kralja, španjolski Superkup, Liga prvaka, europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo).

- Znali smo da će biti teško. Estudiantes je bio jak suparnik i ja im na tome čestitam - komplimentirao je Guardiola argentinskoj momčadi, a potom se okrenuo vlastitoj:

- Ovo što smo kroz godinu dana učinili nije nimalo lako. Nikome to nikada nije pošlo za rukom, pa bih se zahvalio svojim igračima, klubu i svima onima koji ga čine takvim kakav jest. Pred nama je uživanje u blagdanima.

Guardiola nije zaboravio i neke bivše igrače koje je vodio, a koji danas više ne stanuju u Barceloni.

- Hvala Eto'u i ostalim igračima koji su prošle sezone bili s nama. I oni su dio ovog uspjeha - bio je sveobuhvatan trener najuspješnije momčadi svijeta.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika