20.12.2009. / 18:00

Autor: Anamarija Kronast

VIDEO: Pogledajte što Hillary Clinton misli o novoj Extri

Zanimalo nas je što misli o sadržaju, ali i novoj cijeni od samo 7 kuna čime je Extra svakako postala best buy magazin na domaćem tržištu

Hillary ClintonHillary ClintonTrenutačno najmoćnija žena na svijetu Hillary Clinton, koja redovito prati svjetski tisak, a osobito magazine za žene i one koje prate sve trendove, rekla je svoje mišljenje i o novoj Extri.

Zanimalo nas je što misli o sadržaju, ali i novoj cijeni od samo 7 kuna čime je Extra svakako postala best buy magazin na domaćem tržištu.

A, osim što je Hillary Clinton rekla što misli o Extri, u najnovijeg broju magazina za naše čitateljice su progovorili trenutačno najpopilarnije zvijezde: Barbara Kolar, Enis Bešlagić, Tarik Filipović, Ana Vilenica i Severina Vučković.

Oni su razgovarali o darovima za Božić, a svoje naromatičnije trenutke s Extrinim su čitateljicama podijelili Iva Šulentić i Luka Nižetić.

Extra Hillary

Extra Hillary

Vezane vijesti

Clinton i Lavrov složni oko potrebe suradnje u Siriji

Clinton i Lavrov složni oko potrebe suradnje u Siriji

Američka državna tajnica Hillary Clinton i ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u subotu su se složili oko potrebe suradnje kada je riječ o… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 20.12.09. 21:29

Hillary Clinton je rekla nesto vise o kuni, ali vi ste se bazirali samo na njezino misljenje o Extri, koje je zaista zapanjujuce visoko. Ovo je posebice znacajno imajuci u vidu gospodjinu obrazovnu svestranost i vaznost u svijetu. Kazu, mada je to jos uvjek neprovjerena glasina, da ce drzavna sekretarica svim silama nastojati uvesti kunu kao americko sredstvo placanja. Da se mene pitalo vas naslov bi glasio: Zivjela mocna kuna, dolje srozani dolar!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika