20.12.2009. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Zvijezde daruju: Što je Severina poklonila Tariku Filipoviću, a što on njoj

Izabrali smo šest poznatih osoba, dali im zadatak da jedni drugima izaberu savršen poklon i upitali ih što za njih znače blagdani te koje su njihove tajne želje za nadolazeću godinu. Severina, Barbara Kolar, Ana Vilenica, Tarik Filipović, Enis Bešlagić i Robert Knjaz s lakoćom su se uživjeli u ulogu djece koja s uzbuđenjem i iščekivanjem razmotavaju svoje poklone

Tarik Filipović i Severina VučkovićTarik Filipović i Severina VučkovićUpitate li odrasle koji im je najljepši dio blagdana, vjerojatno će odgovoriti da je to okupljanje obitelji za blagdanskim stolom. No, postavite li isto pitanje djeci, odgovor će biti jasan - najljepši dio blagdana je božićno jutro, kada se čitava obitelj u pidžamama okupi uz bor kako bi otvorila božićne darove. Upravo zato smo, na kraju ove godine, umjesto klasičnog božićnog snimanja u svečanim opravama, odlučili napraviti nešto malo drugačije i opuštenije.

Izabrali smo šest poznatih osoba, dali im zadatak da jedni drugima izaberu savršen poklon i upitali ih što za njih znače blagdani te koje su njihove tajne želje za nadolazeću godinu. Severina, Barbara Kolar, Ana Vilenica, Tarik Filipović, Enis Bešlagić i Robert Knjaz s lakoćom su se uživjeli u ulogu djece koja s uzbuđenjem i iščekivanjem razmotavaju svoje poklone.

Ana Vilenica i Barbara Kolar otkrile su zajedničku ljubav prema New Yorku, Tarik Filipović i Severina iznenadili su jedno drugo sličnim izborom darova, dok su Robert Knjaz i Enis Bešlagić svojim šalama nasmijavali čitavu ekipu.
(Styling: Ivan Friščić Šminka: Pamela Elekeš, Lisa Jericevich, Saša Joković, Dušica Markov
Frizura: Salon Ruža i Mile Santini za Glamour)

Cijeli tekst pročitajte u Extri, za samo 7 kuna

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika