20.12.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Franka Batelić: Nakon pobjede u plesu želim se okušati u glumi

I dok je Ištvanu Vargi ovo prva pobjeda u nekom televizijskom showu, 18-godišnjoj je Franki Batelić pobjedom u jednoj sličnoj emisiji započela pjevačka karijera, no sada već ima nove planove

Franka BatelićFranka BatelićPjevačica Franka Batelić i njezin plesni partner Ištvan Varga pobjednici su ovogodišnjeg showa "Ples sa zvijezdama". I dok je Ištvanu Vargi ovo prva pobjeda u nekom televizijskom showu, 18-godišnjoj je Franki Batelić pobjedom u jednoj sličnoj emisiji započela pjevačka karijera.

Tada šesnaestogodišnja Franka pobijedila je u "Showtimeu" Nove TV, nakon čega je potpisala ugovor s izdavačkom kućom Hit Records. Prošle je godine bila nominirana za nagradu Porin u kategoriji najboljih mladih nada, a uskoro bi trebala objaviti i album prvijenac.

Ipak, čak više nego tada kada je pobijedila u "Showtimeu", Franka Batelić javnost je zainteresirala tijekom "Plesa sa zvijezdama" u kojem je pokazala svoj veliki plesni talent.

EXTRA: Od samog početka Plesa sa zvijezdama vi i Ištvan Varga slovite za favorite. Jeste li očekivali pobjedu, pripremili se na to?
- Ne, definitivno to nismo očekivali. Taj nekakav teret favorita kojeg smo imali od samog početka nam je samo otežavao. Više se očekivalo od nas i više smo se morali truditi. Ja osobno nisam razmišljala o pobjedi, ali niti sam mislila o eventualnom porazu i to najviše zbog toga što nisam osjećala preveliki natjecateljski duh, više zabavu. Ples sa zvijezdama je ipak više zabavan nego natjecateljski show. Tijekom tjedna se radi, a u subotu je na programu samo zabava, tako da nisam osjećala pritisak. Ipak, jako se veselim pobjedi i ponosna sam! Stvarno je teško u tako kratkom roku naučiti dobro plesati i što je važnije, svidjeti se publici. Iz subote u subotu si neki drugi lik, jednom princeza, drugi put latino zavodnica...prekrasno! Ovim putem se još jednom moram zahvaliti svima koji su me podržavali i glasovali, posebno svojim fanovima!!!


Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre, za samo 7 kuna

Vezane vijesti

Šerbedžija: Moramo u EU ili smo sami

Šerbedžija: Moramo u EU ili smo sami

Glumac Rade Šerbedžija gostovao je u emisiji 'Između dvije vatre' na B92 TV-u. Osim na ulogu u redateljskom prvijencu Angeline Jolie 'U zemlji krvi i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika