20.12.2009. / 18:44

Autor: Hina

Ako za pljačkaše Hrvatske nema mjesta u Remetincu, bit će na Golom otoku

"Lopove dam, Hrvatsku ne dam", poručio je Kajin dodavši da "ako nema mjesta na Remetincu, bit će na Golom otoku" jer samo kada ih se Hrvatska bude riješila, država će napredovati i krenuti na bolje

Damir KajinDamir KajinIDS-ov predsjednički kandidat Damir Kajin na današnjem je druženju s građanima Pule obećao kako će kao predsjednik ustrajati na uhićenju onih koji su opljačkali Hrvatsku.

"Lopove dam, Hrvatsku ne dam", poručio je Kajin dodavši da "ako nema mjesta na Remetincu, bit će na Golom otoku" jer samo kada ih se Hrvatska bude riješila, država će napredovati i krenuti na bolje.

Ustvrdivši kako se u brodogradnji nažalost događa isto što i ranije s bankama i telekomunikacijama, Kajin je naglasio kako se pojedinci bogate na račun građana poručivši im pritom "da se drže dalje od Uljanika". Naprotiv će se, drži on, Istra dići na noge.

Govoreći o aktualnoj vladi on se upitao ima li ona legitimitet voditi državu. "Ono što je sigurno jest da nas ona vodi u još dublju krizu, jer će iduća godina biti još teža, na što osobno upozoravam već tri godine", zaključio je Damir Kajin dodavši kako će dijeliti sudbinu s građanima.

Vezane vijesti

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Neki će reći da Damira Kajina, potpredsjednika IDS-a, još nitko nije obavijestio da je vlast nedavno osvojila koalicija u kojoj sudjeluje njegova… Više

Komentari

registracija
9/8/09

vinko12, 20.12.09. 19:25

evo jos jednog klauna iz mesiceve komunjarske mafije. ta spodoba bi opet stvarala gulage i obecavala svjetlu buducnost, zlorabeci teski tranzicijski izlaz iz njegove komunjarske titoisticke mocvare.


registracija
16/11/09

simo, 20.12.09. 21:11

Krvi dam,teritori nedam.
Lopove dam,Hrvatsku nedam.
To su konstanta fraze koje se ponavljaju u "bogatom"vokabularu anti fašista Damira Kaina.
Još se je zaboravijo pohvaliti Materinim domoljubljem (90-ih) ,kada je jadna starica bacila životnu ušteđevinu na stol i zavapila:bježite djeco ili
i bambini fuggono!
Nije on nama nikakva opasnost,samo sramota.


registracija
8/8/09

tovar62, 21.12.09. 09:15

ibinomas jezicinu ka u krave rep,,,,ojebino


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika