20.12.2009. / 23:27

Autor: Ana Smrečki

Optužbe 'pljušte' sa svih strana, a Sanader bezbrižno kupuje božićnu jelku

Umotan u svijetli šal, obučen u tamni i debeli kaput, Sanader je na 'Britancu' gledao koja bi jelka mogla ukrasiti njegov dom. Neopterećen svakodnevnim problemima, zanemario je poglede građana, koji svakodnevno čitaju u novinama i gledaju na televiziji sve što mu se u posljednje vrijeme 'stavlja na teret'

Ivo SanaderIvo SanaderPet mjeseci otkako je otišao sa svih političkih funkcija u zemlji, bivši premijer Sanader i predsjednik HDZ-a rijetko se pojavljuje u javnosti. Ususret Božiću Sanader je u nedjelju ujutro snimljen na zagrebačkom Britanskom trgu kako kupuje jelku. Nisu ga spriječile ni niske temperature, ali i snijeg koji, kao da je ove godine iznenadio zagrebačke gradske službe, pa su pojedine prometnice bile neprohodne i skliske.

Umotan u svijetli šal, obučen u tamni i debeli kaput, Sanader je na 'Britancu' gledao koja bi jelka mogla ukrasiti njegov dom. Neopterećen svakodnevnim problemima, zanemario je poglede građana, koji svakodnevno čitaju u novinama i gledaju na televiziji sve što mu se u posljednje vrijeme 'stavlja na teret', od navodne umiješanosti u afere s Hypo bankom do Mesićevih prozivki da i Sanadera treba ispitati USKOK, zbog velikog broja afera koje tresu našu zemlju od kako je odstupio s premijerke funkcije u Hrvatskoj.

Sanader pet mjeseci bježi od javnost

Sanader je 'šokirao' javnost, ali i dojučerašnje kolege nedavnim dolaskom na Mirogoj i misu za Domovinu povodom 10. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Od tada se spekulira da se Sanader vraća u politiku, točnije u Sabor, ili kao zastupnik ili kao predsjednik Sabora.

Zbog lavina optužbi na njegov račun, u posljednja dva tjedna poslao je čak dva priopćenja medijima, u kojima sve opovrgava. Na Mirogoju se 'obračunao' s Mesićem, a u zagrebačkoj katedrali odgovorio na nekoliko opaski građana, koji ga zbog njegovog neočekivanog poteza, odlaska s premijerske dužnosti, nisu rado vidjeli na tako svetom mjestu. Kao ni njegovi dojučerašnji učenici, premijerka Kosor i potpredsjednik Vlade i ministar Milinović.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 21.12.09. 01:33

Koga on vise zanima. Izgleda samo vas "pojedine" novinarcice. Jos samo sto ne pisete, koje mu je boje pisaka ili da mi oprostite govno. Na tisuce problema i tema do pisanja, a Vi o cim?


registracija
28/2/08

lepiaf, 21.12.09. 08:16

nije mu problem sa renaultom 8, malen je i okretan, :)


registracija
8/8/09

tovar62, 21.12.09. 09:29

tesko raditi sa udbasima to jos mnogima nije jasno ali nece jos dugo.....Smesic je znao za sve i sve odobravao a sada ih proziva ma vidi ti postenja


registracija
21/12/09

LukavaLisica, 21.12.09. 10:24

Ivis, uze mi riječi iz usta. Upravo tako, Sanader je još samo u peru "pojedinih" novinarčića! Koga više briga šta on radi, čekamo na USKOK, do tada nas ne zanimaju ove tričarije.


registracija
24/11/09

friz, 21.12.09. 12:07

Dao Bog da visi s te jelke!


registracija
16/11/09

simo, 21.12.09. 17:26

Sad ste vi ljuti na Ivu.
Za sve vaše male živote i neuspjele radosti,kriv vam je Sanader.Dolaze blagdani a vi u neimaštini i vlastitoj nesposobnosti ponovo krivite druge.Ivo kupuje jelku a vi bi da je on u Remetincu,eee neide to samo tako.Danas smo mi društvo koje poštuje sudske odluke i Demokratske standardea a to je ono što vi nikada niste uspjeli savladati.Vi živite u vremenu kad se zbog Komunističkih neistina i ostalih bizarnosti robijalo po kojekakvim zatvorima i otocima.Ma nije vam Sanader kriv za sve,to vas kopa sitan jal i vlastita nesposobnost da ikome išta značite.


registracija
10/11/09

ruvil, 21.12.09. 18:17

Sad ga svi pljuju a prije im je bio idol!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika