21.12.2009. / 11:00

Autor: Nacionalova redakcija

Heavy turbo metal folk u Željezničaru: Pero Defformero premijerno u Hrvatskoj!

Na koncertu kao predgrupa nastupiti će zagrebački turbo punk folk wellness i spa luđaci 'Brkovi' koji će doći predstaviti svoj album Punkfolkwellness te nove pjesme sa svog nadolazećeg albuma kojeg očekujemo u prvoj polovici 2010. godine

Novosadska heavy metal atrakcija Pero Defformero po prvi puta dolazi u Hrvatsku! Dolaze u Zagreb zapaliti klub Željezničar u subotu 30. siječnja. Nakon mnogih nastupa u Srbiji odlučili su zasvirati i u ostalim državama bivše Jugoslavije. Dolaze u Zagreb predstaviti pjesme sa svog hit albuma Undergrand.

Na koncertu kao predgrupa nastupiti će zagrebački turbo punk folk wellness i spa luđaci 'Brkovi' koji će doći predstaviti svoj album Punkfolkwellness te nove pjesme sa svog nadolazećeg albuma kojeg očekujemo u prvoj polovici 2010. godine. Publiku će dodatno zagrijati zagrebački folk/punk/trash sastav Bikini Schnapps, mlade nade folk&roll scene, koji predstavljaju svoj album Žene, Piće & Krvoproliće.

Na ovom koncertu moći ćete uživati u mnogim domaćim i stranim hitovima heavy metal i folk&roll glazbe koju će vam puštati dj Kneža.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna u pretpodaji se mogu kupiti na sljedećim mjestima: Planet Music (Ilica 37), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Dancing Bear (Gunduliæeva 7), Kovač Shop (Masarykova 14). Za sve one koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznicu na nekom od prodajnih mjesta mogu ulaznice rezervirati na mail perodefformero.zagreb@gmail.com te ih podići po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna na dan koncerta na blagajni kluba Željezničar. Cijena ulaznica na dan koncerta je 70 kuna.

Vezane vijesti

Otkazana utakmica u Sarajevu, Torcida prijetila igračima?

Otkazana utakmica u Sarajevu, Torcida prijetila igračima?

Susret navijača Hajduka i Željezničara uoči prijateljske utakmice u Sarajevu bio je sve samo ne prijateljski. U sukobima dviju navijačkih skupina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika