21.12.2009. / 13:44

Autor: Hina

Najava: Tehnološka konferencija IT Showoff na FER-u u veljači

Konferencija će pružiti informatičkim tvrtkama i pojedincima priliku da pokažu svoju sposobnost i znanje pred kolegama i drugim zainteresiranim posjetiteljima

IT Showoff poziva sve zainteresirane IT tvrtke i profesionalce da prijave svoja predavanjaIT Showoff poziva sve zainteresirane IT tvrtke i profesionalce da prijave svoja predavanjaNa Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu će se 12. veljače 2010. održati prvi IT Showoff, besplatna tehnološka konferencija o razvoju softvera. Cilj konferencije je okupiti IT profesionalce koji će nizom predavanja prezentirati nove tehnologije, vlastite zanimljive projekte, iskustva i znanje.

Konferencija će pružiti informatičkim tvrtkama i pojedincima priliku da pokažu svoju sposobnost i znanje pred kolegama i drugim zainteresiranim posjetiteljima. Također će potencijalnim klijentima i poslodavcima pokazati tko je u Hrvatskoj kompetentan na području razvoja softvera i drugih informatičkih rješenja.

IT Showoff nije strogo vezan uz nijednu tehnologiju, te je potpuno besplatan za sve posjetitelje. Od sudionika se očekuje aktivno sudjelovanje kroz rasprave i diskusije.

IT Showoff poziva sve zainteresirane IT tvrtke i profesionalce da prijave svoja predavanja te predstave sebe, svoje projekte i znanje. Prijave za predavače su otvorene i traju do 10. siječnja 2010., dok će prijave za sudionike biti otvorene 16. siječnja 2010.

Vezane vijesti

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Prema novom Ketchumovom indeksu digitalnog življenja (Ketchum Digital Living Indeks), jednostavnost je ono što ljudi žele od pametnih telefona,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika