21.12.2009. / 14:30

Autor: Totalsport

Argentinci izvrijeđali Lionela Messija

Grafiti uvredljivog sadržaja pojavili su se na ulicama La Plate. Zajedničko u njima bilo je vrijeđanje sunarodnjaka, argentinskog reprezentativca Barcelone Lionela Messija

Juan Sebastian Veron, Lionel Messi i Xavi Hernandez Juan Sebastian Veron, Lionel Messi i Xavi Hernandez Grafiti uvredljivog sadržaja pojavili su se na ulicama La Plate. Zajedničko u njima bilo je vrijeđanje sunarodnjaka, argentinskog reprezentativca Barcelone Lionela Messija.

Povod je sasvim jasan. Messi je pogotkom u 110. minuti susreta protiv argentinskog Estudiantesa donio Barceloni 2-1 pobjedu i prvi naslov svjetskih klupskih prvaka.

Također, igrama genijalnog "gauča" Barcelona je kalendarske 2009. godine osvojila šest naslova prvaka, što niti jednoj momčadi prije nikada nije pošlo za rukom. Podsjetimo, natjecanja u kojima ja katalonski nogometni ponos završio ispred svih su Primera, Kup kralja, španjolski Superkup, Liga prvaka, europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Argentinci su palac dolje okrenuli Messiju već ranije optužujući ga da mnogo bolje igra za klub no što to čini u dresu domovine. Novi bolan udarac sunarodnjacima bio je pobjednički pogodak u Abu Dhabiju što je iniciralo bijes Argentinaca koji su po nekim zidovima zgrada u La Plati iskalili bijes pogrdnim imenima za Messija.

Zabilježeno je i skandiranje "Messi nije Argentinac", te "Igraj tako i na Svjetskom prvenstvu".

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika