21.12.2009. / 14:45

Autor: Totalsport

Becker: Točno razumijem kako je Woodsu

Bivši teniski as Nijemac Boris Becker (42) pun je suosjećanja za najboljeg golfera svijeta Tigera Woodsa kojeg mediji razapinju zbog brojnih ljubavnica usred brakorazvodne parnice

Boris BeckerBoris BeckerBivši teniski as Nijemac Boris Becker (42) pun je suosjećanja za najboljeg golfera svijeta Tigera Woodsa kojeg mediji razapinju zbog brojnih ljubavnica usred brakorazvodne parnice.

Becker točno može znati kako se Woods osjeća budući da je i sam prolazio istu stvar nakon što se saznalo za njegovu avanturu s ruskim modelom afričkog porijekla Angelom Ermakovom. U to je vrijeme Beckerova supruga bila trudna, a trudna je potom ostala i dotična ljubavnica.

- Iskusio sam istu stvar i mogu suosjećati s Tigerom. Ali me zapanjuje kako je to sve uspio organizirati, a potom i sakriti sve tragove - veli Becker, koji ne vjeruje da će Woods, otac dvoje djece, uspjeti spasiti brak.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika