21.12.2009. / 15:07

Autor: Ivica Medo

Ermin Zec najbolji u anketi tportala: 'Šibenik me treba pustiti u inozemstvo'

Igrač Šibenika Ermin Zec proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal.hr proveo među nogometnim kapetanima sedmi put zaredom, a nagrada mu je uručena danas, na svečanom proglašenju u središnjici T-Hrvatskog Telekoma

Ermin ZecErmin ZecIgrač Šibenika Ermin Zec proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal.hr proveo među nogometnim kapetanima sedmi put zaredom, a nagrada mu je uručena danas, na svečanom proglašenju u središnjici T-Hrvatskog Telekoma.

Danas već tradicionalnu anketu, tportal.hr je proveo među svim kapetanima klubova T-Com Prve hrvatske nogometne lige, a najbolji igrač odabran je na temelju zbroja njihovih glasova. Svaki kapetan izabrao je pet igrača za koje smatra da su u protekloj godini pokazali najviše na terenu. Prvom, odnosno najboljem, dodjeljivali su po deset, a petom po dva boda. Zbrajanjem bodova najbolji igrač T-Com Prve HNL postao je Ermin Zec koji je od mogućih 160 osvojio 88 bodova.

Zec je iza sebe ostavio veznjaka Dinama i čileanskog reprezentativca Pedru Moralesa koji je dobio 74 boda, dok je Osijekova nada Domagoj Vida sakupio 54 boda.

Najveća Dinamova zvijezda i prošlogodišnji pobjednik izbora tportala Mario Mandžukić dobio je samo 40 bodova, dok je Milan Badelj osvojio deset više.

Od igrača Hajduka najbolje je plasiran Senijad Ibričić koji skupio mizernih 28 bodova, što je čak 60 manje od pobjednika.

"Čast je osvojiti prestižno priznanje u konkurenciji ovakvih suparnika, a posebno ispred Pedra Moralesa za kojega mislim da je sjajan igrač", izjavio je 21-godišnji Ermin Zec u uvodu, a zatim je okrznuo svoj trenutačni klub Šibenik:

Zec: 'Blagdani će mi biti nemirni'

"Iako imam još godinu i pol dana ugovor, dvije i pol godine u Šibeniku su dosta i mislim kako je vrijeme da me puste u inozemstvo. Ne znam koju odštetu Šibenik traži za mene - nekad je tri, četiri, a nekad pet milijuna. Pa kako onda da dovedem zainteresirani klub da pregovaramo o transferu", iznervirano je rekao Zec dodavši kako ima ponude iz Francuske i Njemačke.

Zec tvrdi kako zbog toga neće imati mirne blagdane:

"Bit će nemirni jer ne mogu dočekati da se ova situacija razriješi. Transfermarket je određuje moju vrijednost, a ne ja."

Prije Zeca, u tportalovoj su anketi naslov najboljeg ponijeli Mario Mandžukić, Niko Kranjčar, Tomo Erceg, Eduardo Da Silva - kojemu je ta titula pripala dvije godine zaredom - te Luka Modrić.

Mladi igrač Šibenika, rođen 1988. godine u Bugojnu u BiH, titulu najboljeg igrača T-Com Prve HNL ponio je sasvim zasluženo. Njegova momčad je najveće iznenađenje prvog dijela T-Com Prve HNL, a on je u tome sudjelovao s osam pogodaka, čime je privukao mnoge inozemne klubove.

Nagradom tportala za najboljeg igrača T-Com Prve HNL, T-Com nastavlja odličnu suradnju s Udrugom Prve HNL kroz projekt Volim NogomeT kojim potiče sportsku kulturu u Hrvatskoj želeći pridonijeti tome da 'najvažnija sporedna stvar na svijetu' ponovno postane obiteljska zabava, a stadioni mjesto okupljanja, druženja i sportskog navijanja.

Na tportalu je prisutna i stranica posvećena T-Com Prvoj HNL, na kojoj ljubitelji hrvatskog nogometa mogu pronaći aktualne vijesti, statistiku te reportaže s domaćih nogometnih travnjaka.

Vezane vijesti

Pobjedničke aplikacije natječaja za inovatore Budi kreaTivan dostupne u...

Pobjedničke aplikacije natječaja za inovatore Budi kreaTivan dostupne u ApliCentru

HT-ov ApliCentar, prvi hrvatski web centar za mobilne aplikacije, bogatiji je od danas za dvije nove (hrvatske) aplikacije „Tko me zove" i "HT… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika