21.12.2009. / 15:29

Autor: Andrea Belin

Susan Boyle će pjevati u novom filmu o Jamesu Bondu?

Da producenti filma smatraju da bi četrdesetosmogodišnja Britanka bila najbolji izbor za naslovnu pjesmu novog nastavka filma o popularnom tajnom agentu, potvrdio je i autor skladbe, Monty Norman

Susan BoyleSusan BoyleNesuđena pobjednica showa "Britain's Got Talent", kućanica Susan Boyle, očigledno je postala velika zvijezda u cijelom svijetu.

Njezin debitantski album "I Dreamed a Dream" trenutačno je jedan od najpopularnijih albuma u svijetu, a novopečena glazbenica, navodno će otpjevati i naslovnu pjesmu za novi nastavak filma o Jamesu Bondu.

Da producenti filma smatraju da bi četrdesetosmogodišnja Britanka bila najbolji izbor za naslovnu pjesmu novog nastavka filma o popularnom tajnom agentu, potvrdio je i autor skladbe, Monty Norman.

"Produkcija je ozbiljna u namjeri da angažiraju Susan jer ona ima pravu boju glasa", kazao je Norman.

Doduše, kako pišu britanski mediji, Susan je također oduševljenja ovom idejom, a hoće li do nedavno javnosti nepoznata kućanica zapjevati u novom James Bondu, saznati ćemo 2011. godine jer snimanje novog nastavka trebalo bi započeti tek krajem sljedeće godine.

Vezane vijesti

Mendes: Craigov Bond kompleksan lik

Mendes: Craigov Bond kompleksan lik

Redatelj Sam Mendes rekao je u nedjelju da bez Daniela Craiga ne bi snimao najnoviji nastavak filma o Jamesu Bondu "Skyfall", naglasivši da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika