21.12.2009. / 15:33

Autor: Andrea Belin

Prava istina: FBI posjeduje tajne dokumente o Michaelu Jacksonu

Riječ o tristo dokumenata koje je Američki savezni istražni ured skupljao od 1993. do 2004. godine. Je li u dokumentima koje posjeduje FBI zapisana prava istina o životu kralja popa, saznati će se već ovaj tjedan

Michael JacksonMichael JacksonPrava istina o pokojnom kralju popa Michaelu Jacksonu napokon će izaći na vidjelo.

Naime, Američki savezni istražni ured poznatiji kao FBI uskoro će objaviti tajne dokumente o pjevaču koji je preminuo 25. lipnja ove godine.

Kako pišu američki mediji, oko tristotinjak dokumenata skupljali su se od 1993. do 2004. godine.

Inače, Jackson je nekoliko puta optuživan da je zlostavljao djecu na svom posjedu Neverland. Prva takva optužnica podignuta je protiv pjevača upravo 1993. godine, međutim zbog nedovoljno dokaza, glazbenik je oslobođen svih optužbi.

Deset godina kasnije sam Michael je u dokumentarnom filmu "Living with Michael Jackson", priznao da s njim u krevetu često spavaju i neki dječaci.

Je li u dokumentima koje posjeduje FBI zapisana prava istina o životu kralja popa, navodno ćemo saznati već ovaj tjedan.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika