21.12.2009. / 15:55

Autor: Totalsport

Sportal.de: Jelavić sve bliže HSV-u u siječnju

Sve je više informacije da bi odnedavni hrvatski nogometni reprezentativac, 24-godišnji Nikica Jelavić, ubrzo mogao iz bečkog Rapida krenuti put Hamburga

Nikica JelavićNikica JelavićSve je više informacije da bi odnedavni hrvatski nogometni reprezentativac, 24-godišnji Nikica Jelavić, ubrzo mogao iz bečkog Rapida krenuti put Hamburga.

Austrijski mediji su prije dvadeset dana prvi put spomenuli takvu mogućnost, ali odtad je nekoliko puta Jelavić stavljen u kontekst Bundesligaša sa sjevera Njemačke, gdje već igra jedan Hrvat Mladen Petrić i to na njegovoj napadačkoj poziciji.

No, Hamburg je tijekom prvog dijela sezone imao velikih problema s napadačima, a to je razlog što je Jelavić postao interesantan čelnicima Hamburga, kao i njegova golgeterska moć koju pokazuje ove sezone.

Jelavić je, naime, zabio baš Hamburgu tijekom natjecanja po skupini Europa lige u pobjedi Rapida u Beču 3-0. Isto tako, u devetnaest utakmica Austrijske Bundeslige Jelavić je poentirao osam puta.

Sportal.de u ponedjeljak piše, a poziva se na nove austrijske napise (ne imenuju se točno izvori) da je Jelavić još jedan korak bliže Hamburgu, iako od ranije postoji mala barijera u vidu financijskih detalja mogućeg ugovora. Hamburg zasad nije dizao prvotnu ponudu od tri milijuna eura, makar je Rapid želio jedan milijun više.

Nadalje je sportal.de dodao kako glavni ljudi Rapida prvotno nisu bili spremni za transfer, ali sada nemaju ništa protiv da se posao obavi.

Vezane vijesti

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

- Pričati o tome da će utakmica između Španjolske i Hrvatske biti namještena je nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatskoj - veli napadač ''furije"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika