21.12.2009. / 17:32

Autor: Andrea Belin

Nedostaje treći: Ivana Višnjić i Tin stigli u Zagreb bez Gorana

Supruga hollywoodskog glumca već je doputovala u glavni grad Hravatske s njihovim dvoipolgodišnjin posvojenim sinom Tinom, a Višnjić se navodno nalazi u Glasgowu gdje snima seriju "Deep"

Goran i Ivana VišnjićGoran i Ivana VišnjićČini se da će obitelj Vrdoljak božićne i novogodišnje praznike ipak provesti u Zagrebu.

Kako doznaje jedan magazin, supruga hollywoodskog glumca, Ivana Vrdoljak već je doputovala u glavni grad Hrvatske s njihovim dvoipolgodišnjin sinom Tinom, a Višnjić se navodno nalazi u Glasgowu gdje snima seriju "Deep".

Inače, malenom Tinu je ovo prvi posjet u zemlju iz koje potječu njegovi roditelji.

Nakon afere sa Šibenčankom Mirelom Rupić s kojom ima trogodišnju kćer Lanu Lourdes, Goran će, ukoliko zaista dođe u Hrvatsku, također prvi put biti u svojoj rodnoj zemlji.

Doduše, još uvijek se ne zna ima li glumac u planu posjetiti svoje dijete i njezinu majku u Šibeniku koja se, prema statusima koje je svojedobno ostavljala na svom Facebook profilu, najviše veseli njegovom dolasku.

Podsjetimo, da Goran sa svojom obitelji planira doći u Hrvatsku prvi je saznao magazin "Extra".

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika