21.12.2009. / 17:45

Autor: Andrea Belin

Dosadna mu je: George Clooney nije želio biti u vezi s Madonnom

Glumac je svojedobno smatrao da je pjevačica prije svega pametna i ljubazna osoba, međutim nakon ove večere koju je dogovorio njihov zajednički prijatelj, najpoželjniji hollywoodski neženja je promijenio mišljenje

George ClooneyGeorge ClooneyNakon razvoda s Guy Ritchiejem, kraljica popa Madonna pokušala je zavesti najpoželjnijeg hollywoodskog neženju Georgea Clooneyja.

Iako je sadašnji dečko talijanske voditeljice Elisabette Canalis i tada bio u vezi, na večeru je otišao iz pristojnosti i poštovanja prema pjevačici.

Clooney je svojedobno smatrao da je Madonna pametna i ljubazna žena, međutim nakon ove večere koju je dogovorio njihov zajednički prijatelj, glumac je promijenio mišljenje.

Pjevačica je navodno cijelo vrijeme pokušavala biti u centru pažnje, međutim Clooney nije razumio njezin smisao za humor i s nestrpljenjem je iščekivalo kada će večera završiti.

Podsjetimo, Madonna je kasnije prohodala s brazilskim manekenom Jesusom Luzom dok je George potrčao u naručje talijanske voditeljice.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika