21.12.2009. / 19:25

Autor: Totalsport

Redknapp: Niko Kranjčar i Luka Modrić mogu igrati zajedno

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp za magazin Hotspur izjavio je da hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Niko Kranjčar mogu igrati zajedno u momčad

Luka ModrićLuka ModrićMenadžer Tottenhama Harry Redknapp za magazin Hotspur izjavio je da hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Niko Kranjčar mogu igrati zajedno u momčad.

Kranjčar se Tottenhamu pridružio na izdisaju ljetnog prijelaznog roka, a njegov dolazak među Spurse dogodio se neposredno nakon što je Luka Modrić slomio potkoljeničnu kost desne noge u dvoboju protiv Birminghama.

Modrić se tek nedavno vratio u kadar prve momčadi, te je upisao samo jedan nastup kao zamjena. No, zato Niko Kranjčar igra u briljantnoj formi u zadnje vrijeme na poziciji lijevog veznog igrača, koju je ranije u Spursima pokrivao Modrić.

Harry Redknapp u izjavi za klupski magazin sugerira da je umjesto razmišljanja kojeg od dvojice hrvatskih reprezentativaca postaviti u prvi sastav, puno bolje pronaći mjesta za obojicu!

- Kakav ja fantastičan ''problem'' imam, ako me pitate: Luka ili Niko? Kranjčar je sjajno igrao za nas, on je vrlo kvalitetan, izvrstan igrač! S druge strane, odlično je vidjeti i da se Modrić vraća u konkurenciju. Ne vidim razloga zašto njih dvojica ne bi mogli igrati zajedno u momčadi – izjavio je Redknapp.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika