Objavljeno u Nacionalu br. 736, 2009-12-22

Autor: Hrvoje Šimičević

PARTY ZA EKIPU

Gdje će predsjednički kandidati čekati izborne rezultate

MILAN BANDIĆ će noć odluke dočekati u svom izbornom stožeru, na
četvrtom katu poslovnog centra Almeria u Heinzelovoj uliciMILAN BANDIĆ će noć odluke dočekati u svom izbornom stožeru, na četvrtom katu poslovnog centra Almeria u Heinzelovoj uliciDo prvog kruga predsjedničkih izbora ostalo je još samo nekoliko dana, a većina kandidata odavno je odlučila gdje će s najbližim suradnicima boraviti u nedjelju uvečer. Dok će dio kandidata izbornu večer provesti u svojim dosadašnjim stožerima, dobar broj pretendenata na Mesićevu poziciju u nedjelju će se ipak preseliti na druge lokacije. SDP-ovac Ivo Josipović tako će stranačku središnjicu na Iblerovu trgu na jedan dan zamijeniti sa zgradom Novinarskog doma, u kojoj je obje izborne pobjede dočekao aktualni predsjednik Stjepan Mesić.

Ondje je rezultate htio čekati i Nadan Vidošević, ali se na kraju odlučio za zagrebački klub Movie Pub na Savskoj cesti. Milan Bandić 27. prosinca će provesti u poslovnom centru Almeria u Heinzelovoj ulici, odnosno u svom izbornom stožeru. Nezavisni kandidat i nekadašnji ministar u Sanaderovoj vladi Dragan Primorac odlučio se za hotel Westin, a HNS-ova kandidatkinja Vesna Pusić za hotel Internacional. Damir Kajin nalazi se među rijetkim kandidatima koji će kraj prvog izbornog kruga dočekati izvan Zagreba. Naime, Kajin će u to vrijeme biti u Puli, u sjedištu IDS-a, u društvu najbližih stranačkih suradnika i prijatelja.

Što se tiče Andrije Hebranga, on će s vrhuškom HDZ-a izbornu večer dočekati u sjedištu te stranke, gdje se nalazi njegov izborni stožer. Vesna Škare Ožbolt za sada ne želi otkriti gdje će biti ove nedjelje "Bit će to tajna do zadnjeg trenutka. Samo mogu reći da se radi o atraktivnom mjestu", tajnovita je nekadašnja miljenica i savjetnica pokojnog predsjednika Franje Tuđmana.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika