21.12.2009. / 22:30

Autor: Totalsport

Nowitzki ne mora na operaciju lakta

Najbolji košarkaš NBA momčad Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki (31) neće morati na operaciju kako bi sanirao ozljedu desnog lakta, piše Dallas Morning News

Dirk NowitzkiDirk NowitzkiNajbolji košarkaš NBA momčad Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki (31) neće morati na operaciju kako bi sanirao ozljedu desnog lakta, piše Dallas Morning News.

Njemački krilni centar ozlijedio se prošlog petka u drugoj četvrtini utakmice s Houston Rocketsima u sudaru s Carlom Landryjem prilikom pokušaja polaganja.

Zadobio je Nowizki nakon sudara tri šava i propustio ogled s Cleveland Cavaliersima u nedjelju, ali uskoro se očekuje njegov povratak na parkete.

Budući još uvijek osjeća neugodnost pri određenim pokretima laktom Nowitzki bi trebao propustiti ogled s Portlandom koji je na rasporedu u noći s utorka na srijedu, a njegov se nastup očekuje u subotu protiv Memphis Grizzliesa.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika