22.12.2009. / 10:36

Autor: Andrea Belin

Prijatelji preminule Brittany Murphy: Imala je psihičkih problema

Samo dva dana otkako je preminula mlada glumica, oglasili su se njezini najbliži kako bi otkrili neke detalje iz njezinog života. Oni tvrde da je Murphy u posljednje vrijeme imala jako puno zdravstvenih problema

Brittany MurphyBrittany MurphyGotovo je uobičajeno da nakon smrti poznate osobe, u javnost počnu izlaziti neki detalji iz njezinog života. Isti je slučaj i s tridesetdvogodišnjom glumicom Brittany Murphy koja je preminula u nedjelju navečer.

Naime, prijatelji mlade glumice tvrde da je imala mnogo "unutarnjih demona", a i s ocem Angelom Bertolottijem nije bila u dobrim odnosima. Navodno se nisu vidjeli od 2006. godine, odnosno otkako je on završio u zatvoru zbog veza s mafijom.

"Živjela je s majkom godinama. Svi su mislili da je to malo čudno, ali mama joj je bila srodna duža, njen čuvar i najbolja prijateljica", objašnjavali su njezini najbliži.

Članovi obitelji tvrde da je Brittany bila bolesna i nekoliko dana prije smrti. Tome ide u prilog i njezina pretjerana mršavost, međutim unatoč slabog apetita nitko nije mogao zamisliti da bi se tako nešto moglo dogoditi.

Inače, Murphy je u nedjelju ujutro počela povraćati u svom domu u Los Angelesu u kojem je živjela sa svojim suprugom i majkom koja ju nekoliko trenutaka kasnije i pronašla pod tušem bez svijesti. Glumica je zatim prebačena u bolnicu, a proglašena je mrtvom po dolasku u Medicinski centar Cedars-Sinai.

Vezane vijesti

Kuća u kojoj su preminuli Brittany Murphy i njezin suprug ponovno u prodaji

Kuća u kojoj su preminuli Brittany Murphy i njezin suprug ponovno u prodaji

Kuću u kojoj je u prosincu 2009. godine preminula glumica Brittany Murphy njezina majka, Sharon je ponovno stavila na prodaju. Vila izgrađena u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika