22.12.2009. / 15:23

Autor: Hina

'Je li tako, ministre?': Kosor čeka rezultate istrage o nesreći

Ministar Kalmeta odgovorio je na pitanje razmišlja li o ostavci nakon prespavane noći da je o toj temi sve rekla premijerka te da je to i njegov odgovor

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor rekla je u Rijeci odgovarajući na novinarsko pitanje je li danas razgovarala s ministrom Božidarom Kalmetom da s njim, kao i sa svim drugim ministrima, razgovara svakodnevno i da čeka rezultate istrage o željezničkoj nesreći koja se jučer dogodila te da je to sve što može reći.

U govoru na današnjem potpisivanju ugovora o gradnji nastavka operativne obale na kontejnerskom terminalu u riječkoj luci premijerka Kosor je rekla kako se nada da ćemo "za dva-tri mjeseca doći u Rijeku ponovno na otvaranje ceste D-404, koja izravno povezuje luku i obilaznicu".Obrativši se nazočnome Božidaru Klameti, upitala ga je: "Je li tako, ministre?"

A na pitanje znači li to da Kalmeta ostaje ministar, premijerka je odgovorila kako nije dobro da se svaka njezina riječ secira.

Na pitanje o mogućoj podjeli Ministarstva mora, prometa i infrastrukture na dva dijela, s tim da bi jedan dio dobili koalicijski partneri HDZ-a u vladi, premijerka je odgovorila da nitko u vladi, ni ona kao predsjednica, nije o tome razmišljao.

Ministar Kalmeta odgovorio je na pitanje razmišlja li o ostavci nakon prespavane noći da je o toj temi sve rekla premijerka te da je to i njegov odgovor.

Premijerka Kosor svečano je danas otvorila Riječku obilaznicu u punom profilu autoceste s četiri prometna traka.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
11/12/09

excalibur, 22.12.09. 16:06

Kaljmeta, Kaljmeta........Jaca je ipak shvatila da niš bez tebe. Nebu se niš ni farbalo ak ti odeš.! Nejdi nikam prosim te!


registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 22.12.09. 21:47

Kalmeta je ministar mora, neba i zemlje ...


registracija
29/11/09

Ivis, 22.12.09. 23:48

Ceka Jaca na izvjestaj istrage! Na koji? Onaj iz Rudina. Tko su istrazivaci? Mali Bozidarcici!!! Bijedu i kasalj, nitko nije uspio sakriti!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika