22.12.2009. / 15:22

Autor: Nacionalova redakcija

Hebrang o šibenskom incidentu sa 'suzavcem': Ovo je djelo ljevice!

"Pokazali smo im da možemo izdržati i izdržali smo iako nas je boljelo grlo i iako smo kašljali. Uspjeli smo održati skup i iz ovoga se vidi da je desnica otpornija nego što neki misle", rekao je Hebrang

Andrija HebrangAndrija HebrangUoči predizbornog skupa HDZ-ova predsjedničkog kandidata Andrije Hebranga netko je u ventilacijski sustav Šibenskog kazališta, gdje se skup održavao, postavio razdražljivo sredstvo, nešto slično suzavcu.

Učinak suzavca počeo se osjećati taman nakon što je Hebrang završio svoj govor, a glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak izjavila je kako se pretpostavlja da je suzavac ubačen kroz sustav ventilacije.

Sabotaža ljevice

Incident je prijavljen policiji koja će utvrditi što se doista dogodilo, a pričalo se da se radi i o kvaru na klimatizacijskom uređaju.

"Policija je dojavu primila u 13,50 sati i odmah je izišla na teren kako bi obavila očevid te se još ne može reći što je izazvalo kihanje i nadražilo oči građana na Hebrangovu predizbornom skupu", rekla je za glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave Marica Kosor. No, dodala je, skup nije bio prekinut te je održan do kraja, kako je bilo i previđeno.

Hebrang nije čekao rezultat policijske istrage nego je odmah optužio ljevicu za sabotažu.

"Uobičajena metoda kojom se koristi hrvatska ljevica u borbi za ostvarenje svojih ciljeva, u ovom slučaju u borbi za Pantovčak. Pokazali smo im da možemo izdržati i izdržali smo iako nas je boljelo grlo i iako smo kašljali. Uspjeli smo održati skup i iz ovoga se vidi da je desnica otpornija nego što neki misle", rekao je Hebrang za Večernji list.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
11/12/09

excalibur, 22.12.09. 16:03

Deru naši.....al deru i.......partizani!


registracija
19/11/09

vgreser, 22.12.09. 17:47

Znao sam da je liječnik,da je profesor, da se bori
za Pantovačak, da govori neistine,jer je to ljepše
i pristojnije,želim mu sve najbolje, ali nisam znao
da je vidovit, no svaki dan se nešto nauči.


registracija
27/7/09

columbo, 22.12.09. 18:40

Ja mislim da je ovaj Andrija Drugi nenadmasan u - glupostima...


registracija
27/7/09

columbo, 22.12.09. 18:40

Ja mislim da je ovaj Andrija Drugi nenadmasan u - glupostima...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika