22.12.2009. / 17:03

Autor: Totalsport

Sun: Kranjčaru, Ćorluki i Modriću 5000 funti kazne

Londonski tabloid The Sun donosi vijest kako su 16-orica nogometaša Tottenhama, uključujući i trojicu hrvatskih reprezentativaca, Niku Kranjčara, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku, kažnjeni s 5000 funti

Niko KranjčarNiko KranjčarLondonski tabloid The Sun donosi vijest kako su 16-orica nogometaša Tottenhama, uključujući i trojicu hrvatskih reprezentativaca, Niku Kranjčara, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku, kažnjeni s 5000 funti.

Razlog je, naravno, "divlja Božićna zabava" organizirana iza leđa menadžeru kluba Harryju Redknappu. Inicijator cijele ideje o zabavi održanoj 8. prosinca bio je kapetan momčadi Robbie Keane koji je prikupivši od svakog igrača donaciju od 2000 funti organizirao zabavu u noćnom klubu Cooper Face Jacks u Dublinu.

Četiri dana nakon zabave Spursi su neočekivano na White Hart Laneu poraženi od Wolverhamptona 1-0.

The Sun piše kako je Redknapp sazvao sastanak s igračima uoči treninga u ponedjeljak kako bi ih obavijestio o kazni, ali i održao "bukvicu" oko odgovornosti prema klubu.

Ukupnu svotu od 80.000 funti Spursi će prema engleskom dnevniku proslijediti u dobrotvorne svrhe, a četiri igrača koja neće biti primorana na plaćanje novčane kazne su Wilson Palacios, Roman Pavljučenko, Gareth Bale i Giovani dos Santos, oni koji nisu nazočili tulumu u Dublinu.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika