22.12.2009. / 17:40

Autor: Totalsport

Cristiano Ronaldo: Priznajem, malo mi fali Manchester

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo napokon je priznao kako ipak nije posve indiferentan prema svom bivšem klubu, Manchester Unitedu

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoPortugalski nogometaš Cristiano Ronaldo napokon je priznao kako ipak nije posve indiferentan prema svom bivšem klubu, Manchester Unitedu.

Ovog ljeta je Cristiano Ronaldo napustio Old Trafford nakon šest godina i u rekordnom transferu, koji je ukupno vrijedio 94 milijuna eura, otišao u madridski Real.

- Bilo bi čudno da mi Manchester United više ne znači ništa. Naravno da mi nedostaje, ne previše, ali nedostaje. Bio sam tamo dugo, ostavio iza sebe jedan dio velike karijere, ali i neke prijatelje koji mi i danas mnogo znače - rekao je Portugalac i potom dodao da prati rezultate kluba s posebnim zanimanjem.

- Naravno da pratim, volio bih da pobjeđuju. Sada su upisali dva poraza u kratko vrijeme, no mislim da i dalje imaju odličnu momčad koja konkurira za vrh gdje god se pojavljuju.

Ronaldo se potom okrenuo događanjima u Primeri:

- Naravno da sam fokusiran samo i jedino na Real Madrid. Imamo zahtjevnu sezonu ispred sebe jer se moramo boriti protiv Barcelone, najbolje momčadi na svijetu. Oni zaslužuju takav epitet jer su osvojili sve što su mogli prošle sezone. Dugo igraju zajedno, stvorili su imidž, strašno samopouzdanje, poznaju se svi jako dobro i teško je zamisliti težeg suparnika. No, vjerujem u Real i naše mogućnosti - završio je Cristiano Ronaldo.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika