22.12.2009. / 17:14

Autor: Andrea Belin

Supruga Tigera Woodsa traži pola imovine i skrbništvo nad djecom

Elin Nordegren već je o tome razgovarala s odvjetnikom Sorrellom Tropeom koji je svojedobno zastupao i pjevačicu Britney Spears kada se razvodila od Kevina Federlinea

Elin Nordegren i Tiger WoodsElin Nordegren i Tiger WoodsZna se da je Elin Nordegren, uskoro bivša supruga slavnog golfera Tigera Woodsa, razgovarala s odvjetnikom Sorrellom Tropeom koji je svojedobno zastupao i pjevačicu Britney Spears kada se razvodila od Kevina Federlinea.

Kako pišu američki mediji, Nordegren je zatražila potpuno skrbništvo nad dvogodišnjim Samom i jednogodišnjim Charliejem.

Osim toga, supruga jednog od najuspješnijih igrača golfa svih vremena traži pola njegove imovine.

Podsjetimo, nakon svih žena koje su se ovih dana pojavljivale u medijima tvrdeći da su ljubovale sa slavnim golferom, oglasila se i četrdesetosmogodsišnja Theresa Rogers koja tvrdi da iz veze s njim ima šestogodišnju kćer.

Kuloarima se šuška da je Theresa već angažirala i odvjetnicu Gloriju Allred koja će se pozabaviti cijelim slučajem. Theresa od golfera traži 2 milijuna dolara.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika