22.12.2009. / 18:52

Autor: Nacionalova redakcija

Posljednje ankete: Bandić sve bliže drugom krugu

Agencija Puls istraživanje je provela na 1200 ispitanika i njime nije obuhvaćeno posljednjih tjedan dana kampanje niti dijaspora

Foto: Mario StrmotićFoto: Mario StrmotićIvo Josipović i dalje ima značajnu prednost pred ostalim kandidatima za sljedećeg predsjednika RH. Pokazalo je to najnovije istraživanje koje je za Novu TV provela agencija Puls, a prema kojem Josipović osvaja 31 posto glasova. Agencija Puls istraživanje je provela na 1200 ispitanika i njime nije obuhvaćeno posljednjih tjedan dana kampanje niti dijaspora.

Iza Josipovića trenutno se prema ovoj anketi nalazi Milan Bandić sa 17,4% podrške, a treći je Nadan Vidošević sa 11,9 posto. Predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang nalazi se na četvrtom mjestu sa 9,3 posto glasova, dok je Dragan Primorac peti sa 7,9 posto. Iza njega nalazi se HNS-ova kandidatkinja Vesna Pusić, sa 6,4 posto glasova podrške, dok ostalih šest kandidata zajedno osvaja 10 posto.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
22/12/09

cobra, 22.12.09. 21:17

Hrvatska je danas podijeljena na županije : Svaka županija ima svoj centar koji se može slobodno razvijati. Zagreb nije veliki grad i Zagreb pripada Zagerbčanima (rođenim),Zagorcima Međimurcima, Karlovčka regija plus Gorski Kotar, i Lika. Za to pdručje Zagreb je centar za studiranje i rad. Druge županije imaju svoje centre, kao na primjer Slavonija ima Osijek, Kvarner Rijeku, Dalmacija Split i Dubrovnik je posebno. Što sada Bosanci traže u Zagrebu?
Oni tu ne pripadaju. U Domovinskom je ratu poginulo mnogo Zagrebčana, za koga su ginuli,
zar su ginuli za Bosance? Ginuli su za Zagrebačku slobodu a ne za bosansku.
Gledajući povijest jedino se Zagrbačka gospoda
zajedno s kmetovima i svečenici odbacili Turke,
kada to nitko u Evropi nije mogao a najmanje Bosanci. Bosanci su bili pod Turskom, kai i južni dio Hrvatske. i bosansko pismi bila je čerilica (bosanćica) Tko je zvao Bosance u Zagreb?
Zar nam nije bilo dosta Austro Ugarske koja je dovodila u svoje vrijeme Srbe i što su nam napravili?
Bosanci imaju svoju Bosnu i neka se tamo špiće.
Imaju Sarajevo i još više Mostar s sveučilištem,
neka se tamo pokažu da ga grade. BOSANCIMA
NIJE MJESTO U HRVASKOJ:


registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 22.12.09. 21:45

@cobra
Purgeru, odmah na početku da ti se poserem u centar toga tvog Zagreba. Zažalih samo što mi dupe nije bosansko, tako da ti više smrdi! Eto, Bosanac ti je gradonačelnik glavnog grada već dugi niz godina, a kako stvari stoje mogao bi biti i predsjednik države!
Bilo Bosanac, Srbina, ali samo ne takav fašista kao što si ti!
Pozdrav iz Istre,


registracija
26/2/08

domagojmilic41, 22.12.09. 22:40

Cobra, odkud ti ta gomila mžnje na Hrvate iz Bosne, nesretni sine. Zar si toliko zasljepljen i jadom ljudskim ispunjen da siktas svoj bijes na ljude te zemlje, gdje su, sve do dolaska Osmanlija, uvijek stolovali kraljevi i knezevi katolici i Hrvati. Nikada ni jedna Srbin nije bio na celu te zemlje. Tek je u srednjem vijeku car Dusan nekih 40 godina vlado s dijelom Bosne kao okupator, dok se nije slomio pred silom s Istoka. Svi razumni ljudi nastoje utjecati na pozitivnu integraciju razlicitih ljudi, a ti mrzis vlastiti narod jer je silom povijesne sudbine ostao zivjeti u drugom dijelu hrvatskog kraljevstva.Usporedbe radi moram ti reci i onima slicnih tebi, da Srbi i Hervate katolike pokušavaju prikazati Srbima "katoličke vere", a ti bi i u današnje vrijme vršio podjele i uvodio aparteid unutar jednog te istog naroda. Sramota.


registracija
8/8/09

tovar62, 23.12.09. 05:06

Angencuja plus +udba=Josipovic


registracija
17/12/09

petrus, 23.12.09. 09:49

Gledajte na što svi liče sinoć na sučeljavanju. Bandić i jest uistinu najbolji kandidat. Ovi svi su svoje rekli što su imali dok su bili na vlasti. Ionako nam je zemlja u banani i onda nek je Bandinjo vodi jer neće biti ništa lošiji predsjednik od ostalih kandidata.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika